Osváth Zsolt jóbarátját gyászolja - ifaktor
Osváth Zsolt egy krémes üdítővel, szürke pulcsiban ül karácsonyi dekoráció között
Osváth Zsolt őszintén elárulta, hogyan telt a karácsonyuk
Instagram/ @osvvath_zsolt

Osváth Zsolt gyászol: ,,Ő adta a kezembe a kulcsot a meleg világ kapujához"

Osváth Zsolt Facebook-oldalán közölte rajongóival, hogy megrázó hírt kapott a napokban, ugyanis elhunyt egy régi barátja, akivel igazán különleges volt a kapcsolatuk.


Osváth Zsolt tragikus hírt kapott, amely alaposan megrázta a YouTubert. Egy nagyon kedves barátja, akinek állítása szerint igazán sokat köszönhet elhunyt a napokban.

Egy nagyon különleges történetet osztott meg Zsolt a követőivel a Facebook-oldalán. Elmesélte többek közt, hogyan ismerkedett meg ezzel a férfival, hogyan adott neki munkát és azt is, hogy a férfi el szerette volna őt anyagilag tartani, de Zsolt visszautasította, így kapcsolatuk csupán baráti jellegű maradt.

,,Kaptam ma egy megrázó hírt. Sok haláleset történt mostanában, szomorú ezt mondanom, de kezdünk hozzászokni a halálhoz. Ez viszont most letaglózott. Van egy ember, akire sokszor hivatkozom interjúkban, videókban, természetesen mindig név nélkül. Amikor fiatal fiúként lementem egy meleg bárba, egy elegáns jól szituált, tehetős, szókimondó középkorú férfi lépett oda hozzám. Megkérdezte mit iszom. Nem tudtam, hogy mit kell, először voltam ilyen helyen, éppen, hogy csak elfogadtam magam és nem ismertem a koktélokat. Nem jöttem zavarba, megkérdeztem a pultost, mit ajánl? Egy Tomi nevű srác volt a mixer, ő Swimming poolt ajánlott, így magabiztosan azt is kértem. Arra hívott meg ez a férfi. Beszéltünk sok mindenről, érdekelte honnan jövök, sosem látott. Már akkor is őszintén meséltem az életemről. Aztán munkát ajánlott, azt mondta ilyen srácokat keresnek, mint én. Hát persze. Gondoltam. Másnap már a poharakat szedtem ott, esténként 8.000 forintért. Nem voltak milliók, de legalább volt mit ennem. Ez a férfi nem titok, később többet is akart, de nekem a korom béli fiúk tetszettek, akkor sem jöttek be az 50 es pasik. Tudtam, hogy megoldaná az életem, kaptam volna albérletet, jogsit, utazást. De a szerelem már akkor sem volt nálam alku tárgya. Ő ezt tudomásul vette és tiszteletben tartotta. Hosszú éveken át hallgattam, hogy tisztel amiért nem adtam oda magam és azért, ahol most tartok, sok Swimming poolra hívott meg, még akkor is megkérdezte mit iszom, amikor már tudta, hogy megtudom magamnak is venni. Úriember volt. Aztán ma sokként ért a hír, hogy ez az ember nincs többé. Elment. Sokan gyászolják, sok embernek segített. Ő adta a kezembe a kulcsot a meleg világ kapujához, neki köszönhetem az első vendéglátós munkám. Mindig volt egymáshoz egy kedves szavunk, egy pikírt poén. Ilyen már nem lesz többé. Lehet ez így van jól. Majd, ha találkozunk megkérdezem. Legyen neked könnyű. Könnyebb...Isten veled!”

-írta Zsolt a Facebook-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!