Osváth Zsoltot azért bántják, mert külföldön fogadna örökbe - ifaktor
Osváth Zsolt és párja, Patrik, valamint kiskutyáik.
Osváth Zsoltot az RTL-nek adott decemberi interjúja miatt folyamatos támadások érik, amelyek már a élettársával, Patrikkal közös éttermük falai közé is beférkőztek.


Osváth Zsolt megtalálta a számítását a youtuberkedéssel, valamint unikornisos éttermével is elégedett, mégis külföldre költözne, ha a jelenlegi kormány hatalmon maradna.

Mindössze ennyit mondott a műsorvezető, amiért sokan a fejét szegnék. Válogatott durva, sértő, megalázó kommentek százait kapja, amelyek mindegyikében homoszexualitásával kapcsolatban is sértegetik. Holott Osváth Zsolt csak egyet szeretne: egy gyermeket örökbe fogadni, de melegként Magyarországon nincs esélye erre, így végső esetben távozna külföldre.

Legutóbbi videójában kitért ezekre a kommentekre, valamint az egész szituációra, ugyanis már az éttermét egyes csillaggal értékelik azok, akik rajta szeretnének bosszút állni.

Azt sokan elfelejtik azonban, hogy ezzel – ahogy Zsolt is mondja – az étteremben dolgozóknak is károkat okoznak...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!