Osváth Zsolt őszintén elárulta, hogyan telt a karácsonyuk - ifaktor
Osváth Zsolt egy krémes üdítővel, szürke pulcsiban ül karácsonyi dekoráció között

A népszerű tartalomgyártó, Osváth Zsolt már karrierje kezdetén is őszinteségéről volt ismert. Ehhez a karácsonyi időszak alatt is tartotta magát és őszintén számolt be az ünnepekről.


Zsolt ismételten kerülte a köntörfalazást és a mézes-mázos csomagolásba bújtatott történeteket. Egyszerűen és őszintén mesélt az idei karácsonyukról, amit párjával nem pont így képzeltek el.

Azonban az élet sokszor bebizonyítja, hogy képes felülírni terveinket, Így történt ez Zsoltéknál is, az élet közbeszólt az ünneplésbe. Zsolt ugyanis végig betegséggel küszködött, sőt még mindig küszködik.

,,Ez most ilyen. Nem akarok nektek kamuzni, tényleg így telt. Gondoltam, hogy kikerázom magam, beállunk a fa elé ahogy azt kell, de hát könyörgöm. Ez most így sikerült. És egy életre emlékezni fogunk rá. Én nagyon lerobbantam, egy picit Patrik is, de ő legalább tartotta a frontot. A dögök meg szartak az egészre. A tesóimmal végre együtt lehettünk volna, az étteremben is számítottak rám, de én csak feküdtem. Ez most máshogy alakult. De hidd el, itt volt velünk a csoda. Ott volt Szabolcsban, itt volt Pesten is, ott volt az autópályán és itt van a lakásban is. Ami egyébként holt kupis. Szanaszét mindent, még a mosogató is tele. Az éjjelire már nem fér több zsepi. Szétestünk, de nem bánom. Mert nem az a karácsonyi csoda, ha nem reped szét a bejgli, vagy nem szárad ki a sült. Most nem volt eljegyzés és Patrik sem húzott elő a táskájából ultrahang felvételt. Volt helyette antibiotikum, maszk, köptető, meg forró ital. Persze azzal sincs baj, ha valakinek az előbbiek jelentik a csodát, ha az őszinte, de mi most ezt nem tudtuk hozni na. Amit mondani szeretnék, hogy lehet nem kaptok tőlünk tökéletes beállított, szerelmes, páverkápöl képet, amitől kiakad a cukiságbomba. De ez azért van, mert ami itt történt minden volt, csak nem cuki. Azt kapjátok amik jelenleg vagyunk. Egy elcseszett páros, akik egyszerre lebetegednek és még a karácsonyt is elfuserálják. De tudjátok mit? Semmiért nem adnám! Sem Patrikot, sem az idei karácsonyt. Minden a helyén, meg ha ez nem is látszik! Nektek hogy telt, írjátok le milyen bénák voltatok! Ne érezzem már magam teljes lúzernek. Áldott ünnepeket"

- olvashatjuk bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!