Kis híján megverte egy Bolt sofőr Osváth Zsoltot - ifaktor
Osváth Zsolti sárga pulcsiban
Osváth Zsolt: „A Mikulás nem meleg”
Instagram/ @osvvath_zsolt

Kis híján megverte egy Bolt sofőr Osváth Zsoltot

Osváth Zsoltot, a népszerű influenszert egy Boltos sofőr durván megfenyegette azzal, hogy megveri ezután pedig kidobta az autójából, Budapesten.


Osváth Zsolt Instagram-történetében osztotta meg követőivel a nem mindennapi esetet. Edzés után a Bolt nevű taxi szolgálattól rendelt magának egy autót, csakhogy, amikor beszállt a járműbe súlyos atrocitásra került sor.

A sofőr azt mondta, hogy Zsolt biztosan vizes hiszen látta rajta, hogy edzőruhában van. Erre az influenszer megnyugtatta a férfit, hogy semmi gond nincsen, nem fogja összekoszolni az ülést, hiszem amúgy is egy hosszú kabát van rajta. Erre a férfi, emberhez nem méltó hangnemben kezdett el Zsolttal beszélni és megfenyegette hogyha nem száll ki az autóból akkor megveri. Továbbá akkor is, ha úgy száll ki, hogy erősen csapja be az ajtót.

Zsolt rendkívül meglepődött az eseten és azonnal megosztotta a történetet követőivel. Továbbá kirakta a szóban forgó sofőr autójáról a képet és magáról a férfiról is. Ezzel figyelmességre intve minden Bolt használót, hogy elkerüljék a férfit.

Ezután Zsolt eldöntötte, hogy minden olyan esetet közvetíteni fog az online platformokon, ahol nem megfelelő módon bánnak vele. Így nem sokkal később egy újabb történetet mesélt el, amikor is egy cipőboltban bántak vele rendkívül udvariatlanul.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.