Osváth Zsolt Tóth Gabinak: „Jellemtelen vagy és ostoba” - ifaktor
Osváth Zsolt zöld háttér előtt ül, fekete felsőben

A népszerű videós tartalomgyártó, Osváth Zsolt kicsit sem kímélte Tóth Gabit legújabb YouTube-videójában és a sztár azt is elárulta, mi akasztotta ki ennyire az énekesnővel kapcsolatban.


Erős szavakkal és mondatokkal minősítette Osváth Zsolt legújabb videójában Tóth Gabit. Kicsit sem kímélte, ugyanis átejtve érezte magát az énekesnő által.

A YouTuber videója elején elmesélte, hogy a választások előtti időszakban volt egy telefonbeszélgetése az énekesnővel, amiben már majdnem megsajnálta, ugyanis Gabi arról panaszkodott neki, hogy az ő vallási hovatartozását összemossák az emberek a kormány pártolásával. Az énekesnő ezután azt is mondta Zsoltnak, hogy valószínűleg a kommunikációs menedzsere nem kezeli jól ezeket a helyzeteket.

Zsolt már egészen megsajnálta Gabit, amikor a választások előtt szembesült azzal, hogy Gabi átejtette őt, ugyanis erősen részt vett a kormány oldalán a kampányolásban. Ezután Zsolt üzenetet hagyott az énekesnőnek, akinek a válasza arra a tiltás és a törlés volt. Zsoltnak ez annyira rosszul esett, hogy videót készített az esetről, amiben erős mondatokkal nyilvánult meg az énekesnőről.

,,Téged nem azért bántanak, mert nem végezted el az iskoláidat. Téged nem azért állítanak pellengérre, hanem mert jellemtelen vagy és ostoba"

- hangzott el a tartalomgyártótól a videó egy részénél.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!