Osváth Zsolt a futároknak: „Vegyetek már vissza b*zdmeg" - ifaktor
Osváth Zsolt az étterme teraszán ül egy aperollal ingben

A népszerű internetes tartalomgyártó, Osváth Zsolt rendszeresen készít követőinek Instagram-oldalán rövid videóbejelentkezéseket, amiben az aktuális történésekről mesél nekik. A legutóbbi ilyen bejelentkezésénél azonban rendesen felhúzta magát a futárok közlekedésén.


Zsolt általában igazságosztó szerepébe bújva, jogosan szokta az embereket helyretenni videóiban, azonban ez utóbbit kevesen érezték jogosnak, aminek köze lehet ahhoz, hogy le is szedte már a videókat Zsolt.

A vlogger párjával közösen vásárolt kocsijukból jelentkezett be, amikor a témája közben hirtelen kikelt magából:

,,Figyelj, komolyan mondom, biciklis meg motoros futárok olyan pofátlanok...ha valamelyik kárt tesz az autóban, mert valszeg neki baja nem lesz, de ha a bukósisakkal valami kárt teszt az autóba én kiszállok, úgy megpüflöm, hogy elájul"

- kezdte videóbejegyzését Zsolt, majd így folytatta:

,,És ezt minden Woltos meg pandamacis kollégának üzenném, hogy vegyetek már kicsit vissza b*zdmeg. Tényleg annyiba kerül egy lámpa az autón, mint öt olyan robogó és ha kárt tesztek egyszer a kocsiba, kiszállok, tényleg a jó isten nem szed le rólatok. Legyetek kedvesek jobban oda figyelni és ne szabálytalankodjatok"

- zárta mondanivalóját Zsolt a futároknak.

A tartalomgyártótól elég szokatlan az ilyen heves kiakadás, mi azonban betudjuk ezt annyinak, hogy a karácsonyi időszakban mindenki sokkal feszültebb. Nagy valószínűséggel a futárok is figyelmetlenebbek már, fejben mindenki a bejglit és a töltött káposztát fogyasztja.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!