Osváth Zsolt durván beszólt VV Viviennek - ifaktor
Osváth Zsolt és Bétéri Vivien

Osváth Zsolt különös módon fejezet ki gratulációját Bétéri Viviennek. Ugyanis az influenszer olyan erős kommentet írt, hogy több rajongója is megbotránkozott.


Korábban mi is megírtuk, hogy a Való Világ című műsorban megismert VV Vivien életet adott első kisfiának. Az egykori villa lakó nem éppen szolid viselkedésével hagyott nyomot a tévé nézőkben. Sokan emiatt kérdőjelezték meg Vivien gyermekének apjának személyét is.

A Life magazin is megírta, hogy édesanya lett az egykori botrányhősnő és szintén egy korábbi villa lakó Osváth Zsolt is vélemény nyilvánított az ügyben. Egy nagyon kritikus kommentet hagyott a magazin Facebook-bejegyzésénél, amely olyan durvára sikerült, hogy más követők is hozzászóltak a témához. Többen úgy gondolták, hogy Zsolt ezzel túl messzire ment.

,,Nagy szerencse! Hiszen az előzőket vagy 72 órás tablettával ölte meg, az aktus után a villában, vagy abortusszal, meg a 12. hét előtt. Mindezt azért, mert nagy hassal nem tudott volna escortkodni. Örülök, hogy ez a pici legalább túl élte.”

-írta a kommentjében Zsolt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!