Oszvald Marika nem szégyelli furcsa szokását - ifaktor
Oszvald Marika piros felsőben mosolyog

Oszvald Marika elmondása szerint, ez az egyik legjobb dolog, amit csinálhat, ha valami ritkaságra fáj a foga.


Egy interjúból megtudhattuk, hogy Oszvald Marika, Kossuth-és Jászai Mari díjas színésznő, imád a bolhapiacra járni és szinte bármeddig hajlandó elmenni, alkudozni azért, hogy egy megszerezzen egy-egy ritka tárgyat.

NLC

„Évtizedekkel ezelőtt Münchenben vendégszerepeltünk az Operettszínházzal. Kimentem a bolhapiacra, és megtetszett egy gyönyörű, achát féldrágakőből készült állólámpa. Sikerült megalkudni az eladóval. Mondtam neki, hogy megveszem a lámpát, de még körbejárom a piacot. Egyszer csak az egyik kolléganőm szaladt hozzám: ’Marika, valaki alkuszik a lámpádra!’ Mondtam, hogy ez lehetetlen, hiszen én már lefoglaltam. Rohantam vissza az eladóhoz, és valóban ott volt egy másik vásárló, aki többet kínált, mint én. Szóltam az eladónak, hogy ez tisztességtelen viselkedés. Majd a fülébe súgtam: ’Kap estére a ­Deutsche Theaterbe két jegyet a Bál a Savoyban előadásra.’ A férfinek kikerekedett a szeme, elküldte a másik nőt, és nekem adta a lámpát. Ez volt életem egyik legjobb vétele.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!