Owen Wilson még sohasem látta három éves kislányát - ifaktor
Owen Wilson öltönyben, kék nyakkendővel.
A népszerű vígjátékszínész többször játszott már családapát, illetve rengeteg családi vígjáték-filmben szerepel, így nehéz róla elhinni, hogy a való életben nem ennyire csodálatos apuka.


A közönség elsősorban olyan vígjátékokból ismeri Owen Wilsont, mint az Új csapás, az Éjszaka a múzeumban, Elhajlási engedély vagy a Gyakornokok. Mindenesetre Wilson egy korábbi barátnője szerint – akivel öt évig randiztak – még sosem látta a jelenleg hároméves kislányát, akit ennek ellenére anyagilag támogat, hiszen bizonyítottan az ő gyermeke.

Varunie Vongsvirates azt állítja, hogy a vígjátékaival híressé vált sztár még csak nem is látta hároméves lányukat, Lylát, noha másik két gyermekével saját elmondása szerint is remek Owen kapcsolata, így érthetetlen, hogy kislányáról miért nem akar tudomást venni a színész.

„Sajnos még csak nem is látta őt. Egyáltalán nem akar az élete része lenni. Bár anyagilag támogat minket, ez nem erről szólna. Lylának szüksége lenne az apukájára, hogy ismerje. Elég ironikus, hogy olyan szerepeket kap, amiben ő a cuki, mintaapa, a valóságban pedig nem is látta még az egy szem lányát"

– nyilatkozta Varunie.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!