Ozzy Osbourne felesége durva részleteket mesélt kapcsolatukból - ifaktor
Sharon és Ozzy Osbourne egy étteremben mosolyognak

„A szart is kivertük volna egymásból" nyilatkozta Ozzy Osbourne felesége, Sharon.


Sharon Osbourne a Daily Mailnek adott interjújában őszintén beszélt arról, hogyan telt az elmúlt 40 éve Ozzy Osbourne mellett. Azt is megosztotta, hogy nem mindig voltak ugyanazon a hullámhosszon.

„A harcaink legendásak voltak"

mondta a 68 éves feleség.

„A szart is kivertük volna egymásból. Kb. 20 éve, hogy ennek már vége, de nagyot mentünk."

Sharon 1982-ben házasodott össze a most 72 éves rock zenésszel. Az első találkozásuk még annál is korábbra, 1970-re nyúlik vissza, amikor is Sharon, akinek édesapja volt a Black Sabbath menedzsere, még csak 18 éves volt. Mielőtt a kapcsolatuk románccá alakult volna, Ozzy felesége Thelma Riley volt, akitől két gyermeke is született.

Miután szétmentek Rileyval, Ozzynak a következő házasságából (Sharon) három gyermeke is született. Ugyan Ozzy egy élő rock-legendaként volt ismert mégis beleegyeztek 2002-ben, hogy az MTV egy realityt forgassunk velük. Ez volt a „The Osbournes", ami 2005-ig ment.

Egy közelgő dokumentumfilmben, amiben Ozzy és Sharon életéről lesz szó, nyíltan beszélnek hektikus és elég érdekes múltjukról.

„Ez a film Ozzy és az én életemről fog szólni…"
„…Minden veszekedés, kibékülés, harc, letartóztatás, minden benne lesz. És mégis egy szerelmes történet ez. Az emberek akik meg fogják ezt nézni azt mondják majd: 'Ez nem helyes. Nem kellene, hogy ezt a viselkedést film formájában levetítsék.' De mi csak az igazat meséljük el. Néhány kapcsolatban apró intezitású lángok égnek, a miénk viszont izzott."

adott némi ízelítőt Sharon.

Egy tavalyi dokumentumfilmben pl. Ozzy volt látható, ahogy fojtogatja feleségét, miközben atomra be van állva.

„Bárki is ült ott a kanapén, az nem a férjem volt."

mondta Sharon.

Ennek fényében várjuk az új dokumentumfilmet, ahol mindenre is választ kapunk majd, milyen egy rock sztár mellett az élet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!