Életveszélyes tűzből menekült meg Ozzy Osbourne lánya - ifaktor
Aimee Osbourne a saját kutyájával fekete-fehér képen

Aimee Osbourne és producere egy égő hollywoodi stúdióból menekültek ki, nyilatkozta Ozzy Osbourne felesége.


Csütörtökön hatalmas lángok csaptak fel egy Hollywoodban található zenei stúdióban. Az emeletes épület eloltásán 78 tűzoltó dolgozott, csaknem 50 teljes percig, míg sikerült megfékezni a lángokat. A Los Angelesi Tűzoltóság szóvivője szerint az összesen három bent tartózkodó emberből kettőnek sikerült kimenekülnie, míg sajnálatos módon egy ember bent égett a lángok között.

A túlélők közül az előadó hölgy Aimee Osbourne, a rock-legenda, Ozzy Osbourne lánya volt, míg a másik személy az ő producere. Az esetről Sharon Osbourne, Aimee édesanyja tett ki egy képet Instagramra, ahol elárulta, hogy lánya és producere éppen egy zenék felvételén dolgoztak együtt, amikor egyik pillanatról a másikra, hatalmas lángok között találták magukat.

Részvétét fejezte ki továbbá az elhunyt személy családjának és nagyon reméli, hogy a stúdió tűzvédelmi előírásait ezentúl sokkal komolyabban veszik majd, hiszen egy kreatív fellegvára volt ez az épület Hollywoodnak, ahol több sztár is keményen dolgozik nap mint nap.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!