Pál Biankát és családját csúnyán átverték - ifaktor
Pál Bianka, férje és kisfiúk közös fotója

Pál Bianka családját utolérte mindenki félelme és egy igazi rémálomba kerültek. Az influenszer Instagram-oldalán számolt be a szörnyű esetről, amibe családjával keveredett.


Korábban már mi is megírtuk, hogy Pál Biankának és Herceg Dávidnak megszületett első közös gyermeke. Hét hónappal ezelőtt a pár úgy döntött, ideje egy saját, kertes házba költözniük. Ekkor kezdődött a rémálom.

,,Ez a kép 7 hónappal ezelőtt készült és eddig még nem osztottam meg veletek. Itt vettük meg a házunkat és újult erővel kezdtünk neki az átalakításnak és a befejezésének.Itt még nem gondoltuk hogy át leszünk verve"

- kezdte bejegyzését Bianka, majd így folytatta:

,,Sajnos olyan munkások (kőművesek) kezdtek el dolgozni a házunkon, akik hibát hibára halmoztak. Szerencsére még időben észre vettük, ezért megálltunk az építkezéssel. A keresztapukám, aki profi kőműves, tele volt munkákkal így csak 7 hónap múlva ért volna rá. Dáviddal átbeszéltük a dolgokat és arra jutottunk, hogy inkább várunk 7 hónapot de akkor biztos kezekben leszünk. Tudom hogy keresztapukám milyen remek és megbízható szakember. Természetesen nem akartunk újra beleesni még egy ilyen hibába, mivel most már tudjuk, hogy ez a szakma tele van önjelölt “szakemberekkel”. Ezért azt tanácsolom azoknak akik építkezés előtt állnak, hogy tényleg jól nézzétek meg kivel dolgoztok együtt és ha várni kell pár hónapot inkább várjatok, mintsem keressetek valakit, aki egyből megcsinálja nektek, mert nem lehet tudni hogy milyen lesz a munkája, munkájuk.
A rossz tapasztalatot félretéve, vééégre ma elkezdődtek a házunknál a munkálatok és már nagyon várjuk hogy napról napra láthassuk mennyit fog szépülni a mi kis otthonunk"

- mesélte követőinek az influenszer. Reméljük, hamarosan ténylegesen átvehetik otthonukat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!