Ezért tűnt el Palácsik Lilla az utóbbi időben - ifaktor
Palácsik Lilla két kutyát fog az ölében a földön ülve, fekete pulcsiban

A népszerű fotós-influenszer, Palácsik Lilla követőinek mostanában feltűnhetett, hogy az ünnepek kezdetével kicsit háttérbe helyezte a közösségi médiát. Most elárulta, hogy ez miért történt.


Bár az ünnepek mindenki számára zsúfolttá teszik a naptárat, Lillának munkájából adódóan (fotós - a szerk.) még sűrűbb lett ez az időszak. Elárulta, hogy egyrészt ezért is szorult háttérbe a közösségi média, illetve a családjával töltött, őszinte percek miatt is.

,,Sziasztok Drágák💕😊 Egy kicsit eltűntem, Karácsony óta nem voltam aktív Instagramon"

- kezdte bejegyzését Lilla, majd így folytatta:

,,Igyekeztem az ünnepek alatt valóban megélni minden pillanatot, offline lenni és örülni az igazi boldog családi perceknek❤️🙏🏻 Noah nagyon élvezte a Karácsony minden napját, és a szilveszteri tűzijáték is tetszett neki. Az év eleje óta megállás nélkül fotózom📸, így alig jutott időm rátok, a >>kis instacsaládomra<< Kárpótlásul mutatok nektek 2 fotót @tamasvisvader -ről és rólam😅😊❤️ IGEN a képek nem tökéletesek, nem szépen beállított, jól fényelt, szerelmes képek, ezek a képek szimplán csak VALÓDIAK ❣️
Ezek vagyunk mi (csak most nem otthon, hanem egy óriási antik raktárban)

- olvasható Palácsik Lilla Instagram-posztjában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!