Palik László decemberben érezte, hogy Csutiék nincsenek jól - ifaktor
Palik László a Mokka műsorában, zöld pólóban ül egy fehér kanapén

Palik László decemberben még vendégül látta a házaspárt, Kulcsár Edinát és Csutit YouTube-csatornáján, hogy egy interjút készítsen velük. Elmondása szerint ekkor már érezte, hogy a páros nincsen jól.


A Tv2 reggeli műsorában, a Mokkában beszélgettek Palik Lászlóval, aki elmesélte, milyen érzésekkel töltötte el a mára már külön vált párost decemberben interjúztatni.

,,Abszolút lehetett érezni, hogy valami itt nem oké. Ehhez nem kellett atomtudósnak lenni, hiszen ők maguk is beszéltek erről. Mondták, hogy egy rosszabb periódusban vannak és azt gondolom, hogy ez teljesen természetes"

- mesélte Palik László a műsorban.

Később, miután a szakítást nyilvánosságra hozta a páros Palik László ismét meghívta csatornájára, azonban ekkor már csak Csutit, hogy készítsen vele egy interjút a szakítás utáni friss élményekről. Ebben az interjúban kiderült, hogy a páros férfi tagja nehezen élte/éli meg a szakítást.

,,Elképesztően fáj"

- nyilatkozta akkor Csuti Palik Lászlónak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!