Palik László újabb műsor készítésébe fogott - ifaktor
Palik László az Exatlonban.

Közeledő születésnapja alkalmából interjút adott Palik László a hot! magazinnak, amelyben mesélt a következő időszak nagy terveiről is.Palik László egyáltalán nem gondol a nyugdíjas évekre. Egyáltalán nem bánja, hogy újra a rivaldafénybe került – írja a Ripost, a hot!-ra hivatkozva.

Nemrég derült fény rá, hogy Palik László három évad és 303 epizód után búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a TV2-től. Az Exatlon Hungary, a TV2 extrém sportrealityje 2019-ben indult hódító útjára. Akkoriban mindenki nagy meglepetésére, sokéves távollét után, ezzel a műsorral tért vissza Palik László a képernyőre a Formula 1-es versenyek közvetítésétől való visszavonulása után.

„Nem révedek a múltba, és nem kutatom a jövőt sem. A jövő a mi kezünkben van, és ma hozzuk létre. Ha valamitől boldog vagyok, az az, hogy nekem még mindig van jelenem"

– kezdte Palik László a hot! magazinnak.

„Ami az életben engem mindig motivált, érdekelt, intenzívvé tett, az a versengés. Ez az, ami szerintem az emberből a legjobbat hozza ki, mert van benne egy plusz adrenalinlöket. Amíg élvezem, hogy versenyzek, és az általam nagyon szeretett munkámat végezhetem, addig jól vagyok. Száz százalékban a munkára koncentrálok. Azt, hogy annak milyen az eredménye, a nézők döntik el, és ha szeretik, akkor nagyon boldog ember vagyok"

– árulta el a lapnak Palik, aki most az online műsorgyártásba kóstol bele.

A Palikék Világa by Manna alapvetően a YouTube-ra készül, azonban a Manna FM-en is hallhatóak lesznek a beszélgetései.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!