Palik László hatalmasat bakizott saját műsorában - ifaktor
Palik László a saját YouTube-podcast műsorában.
Palik László nagy hibát vétett saját podcast műsorában. Jellemző azonban, hogy a hibáról saját Instagram-oldalán osztott meg egy videót.


A népszerű televíziós műsorvezető az utóbbi időben az online műsorgyártás felé fordult és saját podcast műsort indított Palikék világa címmel.

A korábban az Exatlon Hungary-t vezető Palik legutóbb Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddievel beszélgetett. A végleges videóban azonban egy nem várt hiba is benne maradt.

Említésre méltó, hogy egy olyan tapasztalt és sokat megélt műsorvezető, mint Palik László is képes hibázni. Mindezt elismerve, és kicsit sem szégyellve éppen Palik volt az, aki egy hibáját „felnagyítva(talán fel sem tűnt volna a legtöbbeknek – a szerk.) megosztotta a részletet a közösségi oldalán.

Én annyi hibát követek el, mint égen a tenger”

– mondta a részletben tévesen Palik, aki természetesen a jól ismert mondást szerette volna felidézni, amely így szólt volna helyesen:

Annyi hibát követek el, mint égen a csillag”.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!