Palik László máris új lánynak csapná a szelet? - ifaktor
Palik László egy erdő előtt áll

Most megtudhatjuk, hogy Palik László vajon több vasat tart-e egyszerre a tűzbe.


Nemrégen megtudhattuk, hogy Palik László új barátnője az Exatlon Hungary résztvevője, Csernevák Alexandra. Azonban a jelek szerint Laci talán több lánynak is csapja a szelet.

Sok évnyi házasság után persze érthető, hogy Laci nem szeretné azon nyomban elkötelezni magát egy ember mellett. A Bors egyik leleményes olvasójának szemfülessége ezt alá is támasztja. Az informátor ugyanis leleményesen észrevette Lacit a Városligetben egy barna hajú lány társaságában, aki biztosan nem lehetett Csernevák Alexandra, hiszen ő hosszú hajú és szőkés.

A beszámoló így hangzik:

„Vasárnap délután a Városligetben sétáltam a barátnőmmel, amikor az egyik kávézó teraszán megláttam őket. Bevallom nagyon izgatott lettem, mert több újságban is olvastam, hogy Palik Lacinak új barátnője van, de senki nem tudta, hogy ki az. Jól érezték magukat, a lány nagyon odafigyelt Laci mondandójára, aki végig lezser volt. Egy biztos, nekem ez nem munkamegbeszélésnek tűnt, de ki tudja."

Palik László nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!