Pamkutyáék két hétig nem használnak vizet és esznek húst - ifaktor

Egyre több influenszerünk és YouTube-tartalomgyártónk áll ki a környezetvédelem mellett. Így vannak ezzel Pamkutyáék is.


Legújabb Instagram-posztjukban a környezetvédelem fontosságára egy kihívással szeretnék felhívni az emberek figyelmét. Egy új applikáció segítségükre is van eben, amellyel ki tudják számolni az ökológiai lábnyomunkat, és kihívásokkal segít csökkenteni azt.

Pamkutyáék ökológiai lábnyoma a jelek szerint elég magas lett, ezért az elkövetkező két hétben semmilyen kávét nem fognak fogyasztani valamint húst sem, mert rengeteg vizet igényel az elkészítésük. Íj módon is szeretnék óvni a környezetet.

Reméljük, hogy minél többen fognak csatlakozni ehhez a mozgalomhoz a jövőben. Mi sok sikert kívánunk nekik a kihíváshoz!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!