Közutálat tárgya lett Papp Gergő - ifaktor
Papp Gergő az utcán
Papp Gergő rendesen kihúzta a gyufát eddigi rajongóinál a mostani nyilatkozatával. Párja szülei a mai napig nem fogadják el kapcsolatukat és ezzel a követők határozottan egyetértenek.


Papp Gergő a NőComment című műsorban mesélt arról, hogy párja szülei még két év után sem fogadják be igazán a családba. Ennek oka legfőképpen a nagy korkülönbség közte és szerelme között, hiszen párja, Pintér Petra szinte fele annyi idős, mint Gergő.

A műsorvezető 2020 nyarán jelentette be, hogy elválnak feleségével, akkoriban viszont már együtt volt Petrával. Nagyon sok embernek mérhetetlenül szimpatikus volt eddig a pontig Gergő, de tizenhét év után történő válását senki nem nézte jó szemmel.

A NőCommentben való megjelenése után csak úgy özönlöttek a negatív kommentek Gergő irányába. Főleg miután azt nyilatkozta a műsorban, hogy őt egyáltalán nem zavarja a párja szüleinek ellenszenve, hiszen így legalább nem kell vasárnaponként rántott húst ennie náluk.

„Egy ilyen pökhendi, öregedő, beképzelt fazonért érthető, hogy nem rajonganak a nő szülei.”
„Ez olyan, mint mikor a 46+ éves Pintér Tibi csodálkozott h nem csípik a ~19 éves csaja szülei.”
„Te barom. Te kerültél be egy családba, neked kellene a szülei felé közeledni, ki vagy te, hogy várod a sültgalambot. Vénember létedre egy szinte tinilánnyal kezdesz és azt várod, hogy a szülei ehhez tapsikoljanak??? Majd a te lányodnál kiváncsi leszek, mit reagálsz. Pocokfejű vénség.”
„Csodálkozik? Szánalmas a kapuzárási pánikoló oldaláról és a alig felnőtt haszonleső csitri oldaláról nézve is. Gratulálok! A volt feleség biztos megtapsolta, amikor megtudta.”
„Nem csodálkozom rajta! A kis barátnője elég igénytelen, hogy egy ilyen ápolatlan kinézetű palit választott!”

-érkeztek a durvábbnál durvább hozzászólások a 24.hu cikkéhez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!