Paris Hilton erősen tagadja a pletykákat, miszerint terhes lenne - ifaktor
Paris Hilton fekete fürdőruhában egy fotózáson

Hilton elejét vette a forradalmi találgatásoknak és közölte a világgal, hogy nem várandós.


Paris Hilton nem tudja, hogy honnan veszik az emberek, de arra kér mindenkit, hogy álljanak le, mert ha még ő sincs tudatában annak, hogy várandós lenne, akkor mások hogyan lennének?

Hiltonnak saját podcastje van, ami a „This is Paris" néven fut és itt ragadta meg az alkalmat, hogy tisztázza a dolgokat. Elmondása szerint, nem terhes és nem is gondol erre addig, ameddig ki nem mondják a boldogító igent párjával. Erre azonban nem hisszük, hogy sokat kellene várni, ugyanis Hilton ujján már ott figyel a gyémántgyűrű.

Hilton a podcastben azt mondta, hogy azután kezdték el szétbombázni a terhesség pletykáival, miután látták egy áruház előtt elsétálni egy fekete testre simuló ruhában, ami éppen előnytelenül gyűrődött meg a pocakján. Most kiderült, csak a ruha volt a cinkos és nincs semmi a háttérben. Egyelőre.

TMZ

Paris Hilton és vőlegénye Carter Reum egyelőre szeretik egymást és feltehetőleg készülnek a „nagy napra". Addig pedig kérik, hogy hagyják őket az állítólagos terhességének álhíreivel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!