Ez a nő elárulja, hogyan szerezz magadnak gazdag férjet - ifaktor
szerelmespár

Tapasztalatai alapján ad tippeket a fiatal hölgy.


Egy Rose nevű hölgy nemrég az Expressz Magazinnak árult el különféle tippeket, azoknak a nőknek, akik hozzá hasonlóan gazdag férjet szeretnének fogni maguknak. Rose mesélt az első olyan kapcsolatáról, amely során udvarlója anyagilag támogatta őt és ezt ő annyira élvezte, hogy eldöntötte mostantól csak tehetős férfiakkal fog randizgatni.

Az első igazán jól szituált udvarlóm a szomszédban lakott az apartmanházunkban, és nem jött ki túl jól a feleségével. A hölgy orvosként dolgozott, ezért vagy a rendelőben töltötte az idejét vagy tanult, esetleg a túlhajszoltság miatt már energiája sem maradt a párjával foglalkozni


kezdte Rose, aki először csak baráti viszonyt ápolt új ismerősével, ám a férfi idővel többet akart tőle.

Randizgatni kezdtünk, és ő pár találkozó után ragaszkodott ahhoz, hogy fizesse a taximat, a telefonszámlámat, illetve anyagilag támogassa a vállalkozásom elindítását. Nem tudtam nemet mondani neki, igazi úriemberként viselkedett velem.

A történet érdekessége, hogy a fiatal nő muszlim és vallási okokból egyáltalán nem hord kihívó ruhadarabokat. Állítása szerint, ami igazán megfogja a férfiakat az nem a külső, hanem egy nő kisugárzása.

A jómódú partik szerint lehetnek akár átlagos adottságaid is, amíg finom vagy, nőies, önálló és motiválod őket, nyert ügyed van. Természetesen fontos a megjelenés, de a tehetősebb réteg a karizmatikus személyiségekre hajt. Jó, ha kerülöd a mű dolgokat, például a platinaszőke hajat, a feltűnő parókákat és a túl erős sminket.

fejtette ki Rose.

Miután első anyagai javakra épülő kapcsolata véget ért a nő legtöbbször tehetős ismerősei révén találkozott újabb partnereivel, de elárulta, hogy egy egyszerű, hétköznapi helyen is megtalálhatjuk a gazdag nagy Ő-t.

Meglepő lehet, de rengeteg kőgazdag férfi jár vízipipabárokba. Fogalmam sincs, miért olyan népszerű ez a szokás a köreikben. Sokszor nem egyszerű kiszúrni a valóban jómódú, generációkra visszanyúlóan vagyonos családok sarjait, mert szándékosan kerülik a feltűnést, de a viselkedésük és a kisugárzásuk mindig elárulja őket.

tette hozzá Rose.


Ne hagyd ki!