Lehullt a lepel! Pásztor Annáék is nyitott házasságban éltek - ifaktor
Pásztor Anna a Dancing with the Stars-ban.
Már megszokhattuk, hogy a Life TV-n futó Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban nincsenek tabuk és a házigazda bátran kérdez bele olyan témákba is, amelyeket az adott sztárral kapcsolatban még nem igazán feszegettek.

Pásztor Anna tavaly a Dancing with the Stars előtt mindössze néhány hónappal szakított párjával, Galotti Balázzsal. Közel 30 év után mentek szét, de a jó kapcsolat megmaradt, hétéves Benji és négyéves kishúga, Zoé neveléséről továbbra is közösen döntenek.

Anna most őszintén beszélt a kapcsolatuk hátteréről:

„Az volt a helyzet, hogy nagyon sokszor mentünk külön országba. Én tanulni, ő dolgozni, mint mérnök. Akkor még nem voltak gyerekek, és ahelyett, hogy azt mondtuk volna, hogy ha ő négy évre kimegy dolgozni, vagy én három évre tanulni, hogy együtt maradunk és hűségesek leszünk, inkább azt mondtuk, hogy menjél, beszéljünk néha, mindenki szabad, és ha visszajössz, és még mindig monogám vagy és szeretnénk együtt lenni, akkor együtt leszünk. Ilyen alkalmakkor neki is volt kapcsolata, és nekem is. El is mondtuk egymásnak, ismertem is az egyik barátnőjét. Összesen három ilyen "újraedzésünk" volt"

– vallotta be Pásztor Anna.

„Most egyelőre nagyon jó, hogy békében és szeretetben tudjuk a közös gyerekeinket nevelni. Jóban vagyunk, és fantasztikus apuka. Közös programokat szervezünk, és közös nyaralást. Külön élünk, de ő életem szerelme!"

Annak idején Járai Máté és Járai Kíra a Nyerő Párosban vallották be, hogy gyakorlatilag nyitott házasságban élnek. A celebek körében ez ilyen formában, nyíltan vállalva igencsak ritka. Most Pásztor Anna elárulta, hogy ugyan korábban nem mondták, de náluk is így volt ez hosszú éveken keresztül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!