Pásztor Anna tabuk nélkül beszélt régi önmagáról - ifaktor
Pásztor Anna baseball sapkában és melegítőben pózol

Az Anna and the Barbies énekesnője Pásztor Anna, folytatja YouTube-os videó-sorozatát, ahol kényes témákat is boncolgat majd.


Pásztor Anna úgy gondolta, hogy eljött az idő, hogy bemutassa önmagát. Egy ideje már videókat készít a YouTube-ra, amin felbátorodva azt a döntést hozta, hogy betekintést enged a nézőknek, hogy milyen is volt ő fiatalabb korában és ezen felül pedig a transzexualitás témáját is érinti majd.

Nem egy klasszikus időrendi sorrendet követ az énekesnő, ugyanis az ötvenhez közeledve új szerelme lett, mégpedig a versenyszerű táncolás. A 2020-as Dancing with the stars-ban is szerepelt, ahol Köcse Györggyel égették fel a színpadot hétvégéről-hétvégére.

A TABU vlogsorozat második évada pedig számos olyan témát érint, mely erősen kapcsolódik az emberi sokszínűséghez és olyan témákra is kitér, mint a különböző szexuális életek, vagy a transzneműség.

"Az első részben egy hölgy történetén keresztül nézzük meg az életkor témáját: az asszony a hetvenes éveiben kapott rá a versenyszerű latin táncra. Ez a téma különösen érdekes a számomra, hiszen soha nem feleltem meg annak az ideálnak, amit éppen a korom alapján elvártak volna tőlem."
"Hosszú szőke fürtjeimmel külsőleg nagyon is lányos voltam, azonban a ruhák helyett engem a foci érdekelt. Huszonévesként sem éltem meg a nőieségemet, fiatalon kimondottan elcsúfítottam magam, úgy néztem ki a színpadon, mint egy harcos, egy sámán, vagy indián. Mostanra értem meg arra, hogy imádom a sminket és azt, hogy kisebb festményeket varázsolhat az ember az arcára."
Szerintem fontos, hogy a családon belül se legyenek tabutémák. Mindenről beszélünk, amivel a gyerekek találkoznak és foglalkoztatja a gondolataikat. Nemrégiben a kislányom talált egy tampont, gyereknyelven, de elbeszélgetünk arról, hogy ez mire jó, miért használják a lányok. A TABU arról szól, hogy ne féljünk szörfölni az élet hullámain, hagyjuk, hogy az érdeklődésünk sodorjon bennünket, és ne féljünk a kényesebb témáktól.

nyilatkozta az énekesnő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!