Így kirándulhatsz Pataki Zitáékkal húsvétkor - ifaktor
Pataki Zita és férje Attila, a Nyerő Párosban
Követői utálják Pataki Zita új külsőjét
Instagram/ @patakiziti

Így kirándulhatsz Pataki Zitáékkal húsvétkor

Pataki Zita és párja, Attila amikor csak tehetik beiktatják az életükbe a természetjárást, hiszen úgy gondolják, ez nem csak a fizikai erőnlétet erősíti, de a mentális egészséget is. Most bárki csatlakozhat hozzájuk.


Pataki Zita és párja, Attila imádják a természetet. Korábban a műsorvezető egy Instagram-bejegyzésben mesélt követőinek arról, hogy gyakran van alkalmuk ismeretlenekkel is kirándulni. Ekkor Zita egyik követője azt tanácsolta neki, hogy húsvétkor is szervezzenek egy közös túrázást, amit az időjós nagyon jó ötletnek tartott.

Ez most így is történt, hiszen Zitáék el is árulták követőiknek, hogy kirándulni indulnak szombaton, amelynek a rajongók nagyon örülnek.

,,Úgy tűnik, hogy minden ünnepre szervezünk egy-egy túrát 😁 Szilveszter és márc. 15-e után most húsvétra is tervezünk. Pontosan szombatra! (16-a) ♥️ Van persze ötletünk, de olyan jó lenne, ha ti is ajánlanátok! Akár teljesen konkrétan! Aztán csütörtökön eldől, hogy hová is megyünk!!”

-írta Zita az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!