Követői utálják Pataki Zita új külsőjét - ifaktor
Pataki Zita és férje Attila, a Nyerő Párosban

Pataki Zita az Instagram-oldalán lepte meg a követőit. A műsorvezető egy fiatalos, szokatlan frizurát vágatott magának, amely igen megosztó lett a rajongói körében.


Pataki Zita stílust váltott, méghozzá elég radikálisan. A műsorvezető egy tőle teljesen szokatlan frizurát vágatott magának, amelyet Instagram-oldalán mutatott meg a követőinek. Viszont rajongói egy része nem volt teljesen elragadtatva tőle. Bár sokan dicsérték Zita átalakulását voltak, akik kritizálták.

,,Nagyon kár volt!!!!!”
,,Ez nem jön be ez a frizura olyan mint a Beatles haj mintha korbevagtak volna egy bi....-livel bocsi”
,,Ne haragudj Zita,de azt kelll mondjam,hogy előnytelen lett.😥 Az eddigi frizuráiddal vagány, fiatalos voltál,de nekem ez nem jön be,de ettől függetlenül, viseld örömmel! 🥰”
,,Próbálkozni lehet! És kell is! ✂️ De most aztán gyerünk vissza a régihez ám! 😉😘”
,,😟Nem előnyös, jobb volt a régi.”

-írták a kommentelők.

A műsorvezetőnek egy követője, aki megkérdezte Zitát arról, párja, Attila mit szól az új frizurájához. Mire a Zita válaszolt is:

,,neki mindenhogy tetszem ❤️ ő teljesen mást érzékel belőlem (pl. Mi az idő múlását a szeretethez kötjük, nem az öregedéshez, így a ráncaimmal sincs gondja 🙏)”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!