Pataky Attila: „Évek óta kicsúfolnak, lecikiznek” - ifaktor
Pataky Attila gyakorlatilag azóta lett "vicc" tárgya, hogy annak idején bevallotta: kapcsolatban áll az UFO-kal.

Pataky azóta is tartja magát ahhoz, hogy ő bizony többször találkozott földönkívüliekkel és beszélt is velük, sőt nemrégiben Hajdú Péternek is nyilatkozott a témában.

„A plejádiak abban a létformában jelennek meg, amiben csak akarnak, a tekintetük pedig végtelen. Telepatikus úton, fejben kommunikáltunk. Elmondták, hogy nem csak ők vannak itt a Földön: 27 faj van körülbelül, de ezt ők tudják pontosan"

– árulta el a Life TV-n látható, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban Pataky, akinek az idegenek azt is megjósolták, hogy meddig fog élni.

Egy évvel ezelőtt, amikor a koronavírustól szenvedett, Pataky Attila elbizonytalanodott azon, hogy valóban 85 éves koráig fog-e élni, mint ahogy megjósolták neki. Abban viszont továbbra is hisz, hogy „örökéletű fénylény" és halála után dönthet arról, hogy újjászületik-e egy másik testben. Az sem zavarja, hogy hite miatt céltáblává válik és továbbra is kitart amellett, hogy van földönkívüli élet – írta a 24.hu nemrég.

„A zenélésen túl még sok dolgom van, de néha bitang fárasztó, mondhatni, emberfeletti megküzdeni az „emberalattiakkal". Évek óta kicsúfolnak, lecikiznek, amikor földönkívüliekről beszélek, pedig már a NASA is elismerte, hogy a naprendszerünkben is kb. 1250 bolygón lehet a miénkhez hasonló élet. Az univerzum nyüzsög az élettől. Csak el vagyunk zárva, egy fedő alatt tartanak minket"

mondta a Borsnak Pataky Attila.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Catherine Dederick erősen kompromittáló képeket osztott meg

Bár csak pár epizód erejéig, de Catherine Dederick is szerepelt édesanyjával a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorban, ahol már valamelyest megismerhettük őt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!