Paul McCartney: „Lennon tette tönkre a Beatlest, nem én!” - ifaktor
Beatles reklám kép egymás mellett állnak és tortát esznek
Az emberek és a média eddig mindvégig Paul McCartneyt hibáztatta, amiért a Beatles feloszlott. Most azonban nyíltan elmondta, hogy mi tett pontot a zenekar végére.


A "Guardian News"-nak adott interjúban a rocker felvázolta saját nézőpontját az egyik, hanem a legtöbbet vitatott banda-feloszlást illetően. Ő szerinte egyszer csak John megjelent és azt mondta, hogy kilép a bandából.

PMC teljesen őszinte és érzelem dús nyilatkozatot adott, majd amikor arról kérdezték, az ő hibája volt-e, hogy a Beatles feloszlott, ezt mondta:

„Álljunk itt meg. Nem én vagyok az a személy, aki meggyújtotta a szétoszlás lángját. Oh nem, nem, nem. John egyszer csak belépett a szobába és azt mondta: ' Kilépek a Beatlesből.' Ez most felbujtásnak számít, vagy sem?"
„Ez az én bandám volt, ez volt a munkám, az életem. Szóval én folytatni akartam."

Továbbra elmondta azt is, hogy a hátrahagyott 3 tag kénytelen volt maguktól összerakni a puzzle darabjait, miért történt is mind ez. Sőt még azt is elmondták, hogy üzleti és jogi dolgok állhattak a háttérben, de erről nem igazán beszélhetünk.

Végül is McCartney volt az első, aki hivatalosan, a publikum elé kiállva bejelentette, hogy otthagyja a Beatlest. Ezt követően pedig ő lett az, akit mindenki a banda felbomlásáért okolt.

Persze voltak sztorik és pletykák, hogy John volt az, aki ezt az egészet elkezdte, mégis eddig McCartney hallgatott és csak most hallhattuk tőle ezt az álláspontot. Ahogy elképzeled, évek óta kérdezgetik a rocksztárt a feloszlásról, de mindig úgy mesélt róla, mint egy szomorú történetről, amiben nincs fekete bárány. Eddig a pontig.

Az időzítés egyébként nagyon érdekes ebben a történetben, hiszen szombaton lett volna 81 éves John Lennon és Paul egy képet osztott meg Instagramon, amin közösen gitároznak, ezzel a felirattal:

„Születésnapi gondolataim neked John – Paul"

Ezt követően pedig 24 órával Paul beállította Johnt, mint egy korszak rejtélyének főgonoszát. Ebben pedig John már képtelen megvédeni magát, hiszen 1980-ban Mark David Champan megölte őt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!