Paul Walker lányát, Meadow Walkert eljegyezték – brutális gyémánt gyűrűt kapott - ifaktor
Meadow Walker egy szobában selfiezik

8 évvel a színész halálát követően, gyűrűt húztak egyetlen kislányának ujjára.


A 22 éves modell egy Instagram-videó keretein belül jelentette be kissé vicces módon, hogy menyasszony lett. A videón jól látható, hogy egy sivatag közepén lévő extra nagy medencében pihenget, közben pedig a gyémánt gyűrűjét mutogatja a kamera túloldalára, ahol feltehetőleg a vőlegénye állt.

A vőlegény, nevezetesen Louis Thornton-Allan egy színész figura, akivel múlt hónapban mutatkozott először Meadow Instagramon. Azt nem tudni, hogy a romantika mikor is kezdődött valójában, de minden jel arra mutat, hogy Walker egy szem kislánya megtalálta azt a férfit, aki mellett képes lenne az oltár elé lépni.

A felemelő és boldog történet mellett azonban érzékelhetjük, hogy mennyire repül az idő. Szinte most volt még, hogy Meadow 14 éves gyerekként épphogy elvégezte az általános iskolát, amikor édesapja egy tragikus autóbalesetben életét vesztette. Ennek már 8 hosszú éve.

Közel álltak egymáshoz és mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a színész halálát követően több „Halálos Iramban" premieren is feltűnt, a legújabb részbe be is segített mint társproducer, valamint folyamatosan vállán hordozza édesapja örökségét és előszeretettel posztolgatja a filmbéli kontenteket.

Ezek mellett gratulálunk az új párnak és sok boldogságot kívánunk nekik!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!