Érkezik a Peaky Blinders film - ifaktor
Peaky Blinders
Szemeket a TV-re, érkezik a Peaky Blinders!

Érkezik a Peaky Blinders film

Steven Knight számos részletet elárulta nagy sikerű sorozat filmes adaptációjáról.


A Peaky Blinders alkotója, Steven Knight a Heart Breakfast-nek adott közelmúltbeli interjújában beszámolt a film előrehaladásáról.

A várva várt nagy játékfilm forgatását 2023-ban kezdik meg. Knight megerősítette, hogy már majdnem készen van a film megírásával. Az író továbbra is részletekbe menően foglalkozik azzal, hogy hol szeretné forgatni a játékfilmet.

„Igen, most írom. Már majdnem kész vagyok az írással, és forgatni fogjuk. (...) A birminghami digbethi stúdiókban fogjuk forgatni.(...) Digbeth és Small Heath az a hely, ahol a Peaky Blinders valójában barangolt. Szóval olyan, mintha Peaky hazajönne.”

-nyilatkozta Knight.

Amikor megkérdezték tőle, hogy a rajongók találkoznak-e majd ismerős arcokkal a filmben, Knight megnyugtatott mindenkit:

„Természetesen, és néhány új arc is lesz, amelyek remélhetőleg egészen meglepőek lesznek. (...)Remélem, hogy 18 hónapon belül forgatni fogunk. De már nagyon várom, hogy legyen egy Peaky esemény, ahol az emberek közösen nézhetik majd a filmet. Úgy értem, a közösségi média közösség olyan erős, és a rajongók szoros kapcsolatban vannak, de fizikailag együtt lenni nagyon érdekes lenne.”

Idén áprilisban ért véget a Peaky Blinders hatodik és egyben utolsó évada.

(Hypebeast)

Ne hagyd ki!