Lehetséges filmről nyilatkozott a Peaky Blinders rendezője - ifaktor
Peaky blindersből Thomas Shelby

Steven Knight azt akarta, hogy a Peaky Blinders történetének a második világháború elején vége szakadjon, most viszont végig fogja vinni azon.


A Peaky Blinders sorozat rendezője Steven Knight úgy tervezte, hogy a sorozat hatodik, egyben záró évada a II. Világháború előtt véget ér. Azonban most kijelentette, hogy ettől a tervétől el fog térni. Egy interjúban pedig elmondta, hogy egy film van látótávolságban, melyben a sztori a háború okozta konfliktuson menne keresztül.

„Britannia mindig ott volt a háborúk között. A leckék, melyeket nem tanultunk meg az egyik háborúból, megismétlődtek. Ugyanakkor ez a birodalom végét is jelenti. Belépünk a II. Világháborúba és a végére egyáltalán nem lesz birodalom.”

„De aztán átgondoltam, hogy mit is jelent ez. Most bele fogunk menni a háborúba és túl is megyünk rajta. Mert úgy gondolom, hogy az az energia és lelkesedés, ami az egész világot körülveszi ennek kapcsán, tovább kell, hogy menjen és majd kiderül, hogyan alakul minden azután.”

tette hozzá Knight.

Azt is elmondta a rendező, hogy a hatodik egyben utolsó évadra úgy tekint, mint egy remek lezárásra, de a filmhez egyelőre még nem írta meg a forgatókönyvet és nem is tudja, mi fog történni, de semmiképp sem tervezésre ír. Ha így akarna írni, nem tudna. Csak leül a számítógépe elé és ha elég jól ismeri a karaktereket, akkor pontosan tudja majd, hogy ki, mit és hol fog mondani.

A film forgatása 2023 októberében fog kezdődni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!