Szemeket a TV-re, érkezik a Peaky Blinders - ifaktor
Thomas Shelby a Peaky Blinders című sorozatban

A BBC sorozata szinte azonnali világsikernek örvendett. A legújabb, egyben utolsó Peaky Blinders-évadban, alighanem lesz finomkodás.


A Peaky Blinders (Birmingham bandája), a BBC és Netflix egyik legsikeresebb sorozata volt a 2021-es évben. 5 évadot frissen, gyorsan le is gyártottak belőle, mely emberek millióit ragasztotta a TV elé napról-napra. Most végre pedig megtudhatjuk, pontosan mikortól lesz megtekinthető a legújabb évad.

Angliában egyik estéről a másikra Tommy Shelby arcával fémjelzett plakátok lepték el az utcákat, amelyen a hatodik évad kezdésének pontos dátuma látható. Természetesen mivel a BBC a fő gyártó, így először ott lesz megtekinthető, azonban amint leadják a startot, a Netflixen is elérhetővé válik majd.

Angliában egyik estéről a másikra Tommy Shelby arcával fémjelzett plakátok lepték el az utcákat, amelyen a hatodik évad kezdésének pontos dátuma látható. Természetesen mivel a BBC a fő gyártó, így először ott lesz megtekinthető, azonban amint leadják a startot, a Netflixen is elérhetővé válik majd. A kezdés pontos dátuma pedig Február 27.

Egyelőre várjuk, hogy az itthoni premierre milyen időpontot tűznek ki, de a tapasztalatok alapján, gyors lefolyású lesz a procedúra, így nem kell heteket várni majd, hogy Magyarországon is megtekinthessük a legújabb évadot.

Egy legújabb videóban, pedig a Tommy-t alakító Cillian Murphy idézte fel, milyen is volt a Peaky Blinders és mennyire sokat tanult a sorozatból.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!