Peller Mariann:,,Nem vagyok jó kislány" - ifaktor
Peller Mariann az RTL Reggeli stúdiójában
Idegennyelven tanul Peller Mariann
Instagram/@mariannpeller_official

Peller Mariann:,,Nem vagyok jó kislány"

A műsorvezető igyekszik megszabadulni a gátlásaitól.


Peller Mariann számára a római Colosseum egy igazán különleges helyszín. A műsorvezető Instagram-oldalán árulta el a rajongóinak, hogy ellátogatott a fent említett olaszországi nevezetességhez és volt alkalma meditálni is egyet.

Mariann egy ott készült kép kíséretében osztotta meg azokat a gondolatait, amelyek már régóta gyötörték őt. A újságíró folyamatosan próbál lelkileg fejlődni és most úgy tűnik, újabb fordulóponthoz ért az életében. Ugyanis most már egy más szemléletmóddal áll az emberi kapcsolataihoz.

,,Nem mosolygok mindig. Nem vagyok mindig vidám. Nem vagyok mindig kedves. Nem vagyok mindig megértő, elfogadó. Nem teljesítek minden kérést.
Nem vagyok jó kislány. Sokáig igyekeztem az lenni, megfelelni minden velem szemben támasztott elvárásnak. Ha megszabjuk a saját határainkat, és kimondjuk, hogy “nem”, attól még nem leszünk rossz emberek. Legfeljebb önmagunk leszünk.
Egy időben mindig mindenkitől, minden helyzetben bocsánatot kértem. “Bocsánat, hogy élek…” Nem szeretnék többé. Csak érezni, és örömöt lelni abban, hogy ÉLEK. Mert az élet CSODA, ha igazán megéljük."

-Írta Mariann az Instagram-bejegyzésében.


Ne hagyd ki!