Perre viszik Kim Kardashiant és a szépségápolási félrelépését - ifaktor
Kim Kardashian fehér felsőben fotózkodik
Az új szépségápolási márkájának az SKKN nevet adta Kim, azonban ez már foglalt volt, a tulaj pedig rohant a médiához.


Kim Kardashian készen állt, hogy felgyorsítsa a dolgokat ami az új szépségápolási márkájának beindítását illeti, azonban azzal nem számolt, hogy komplikáció merülhet fel. Az új márkájának kiválasztott „SKKN" nevet, azonban már egy másik cég levédette Kim előtt.

A Beauty Concepts LLC ügyvédei egy olyan vádakkal szembesítették Kim jogi embereit, miszerint 2017 óta SKKN néven nyújtott szépségápolási szolgáltatásokat jogtalanul értékesítették, hiszen ennek a márkának a tulajdonosa Cydnie Lunsford, nem pedig Kim Kardashian.

A TMZ megkaparintott egy levelet, amiben azt állítják az ügyvédek, hogy külön weboldalt is üzemeltet a tulajdonos a márkának, továbbá a közösségi médiában is ezeket a nyomtatott betűket használja. Ezen felül pedig még márciusban szabadalmaztatták és levédették a logójukat.

A cég elmondása alapján évek munkája van benne, hogy így felépítették a vállalkozást. Beletettek rengeteg időt és pénzt az SKKN márkába. Az, hogy Kim ugyanazt a nevet használja, pedig kérdéseket és zavarodottságot eredményezhet a vásárlókban/vendégekben.

Kim ügyvédje szerint támogatják a kisebb vállalkozásokat és le a kalappal Lunsford kisasszony előtt, de a kérdés továbbra is a védjegy használat, amivel szerintük nem tettek semmi olyat, amiért egyből jogi útra kellett volna terelni a történetet.

„Csalódottak vagyunk, hogy ahelyett, hogy megbeszéltük volna a történteket, ő azt választotta, hogy elsőként a médiát keresi fel ezzel a helyzettel, annak tudatában, hogy tudta, másnap beszéltünk volna telefonon. Ugyan most nem ért egyet a dolgokkal, reméljük, hogy sikerül a dolgokat csendesebb mederbe terelni és megoldani az ügyet a jog nélkül."

mondta Michael G. Rhodes, Kim Kardashian ügyvédje.

Kim előtt az SKKN+ már három éve is ezt a logót használta.

Azt tanácsolták Lunsford ügyvédjei, hogy Kim hátráljon ki ebből az egészből, különben következményei lesznek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!