Pete Davidson elhagyja a fészket, ami naggyá tette őt - ifaktor
Pete Davidson napszemüvegben mosolyog az utcán

Véget ér egy korszak Pete Davidson számára, ugyanis kilép a Saturday Night Live humoristái közül.


A 28 éves humorista még 2014-ben csatlakozott az SNL-hez, amikor még csak 20 éves volt. Mostanra pedig az egyik legviccesebb alakjává nőtte ki magát Amerika egyik legnagyobb műsorának. Davidson egy Instagram-videóban ezekkel a szavakkal illette a kilépését és az ezt körülvevő eseményeket, melyeket Dave Sirius kreatív partnerének táraságában fogalmazott meg.

Amikor bekerültem a műsorba, 20 éves voltam és fogalmam sem volt, mit is csinálok. Még most sincs sokszor, de akkor még annyi se volt.
Nem igazán jártam gyakran körbe a témákat, vagy kerestem értelmét, csak egyszerűen előadtam és kész.
Annyi mindent meg kell osztanom ezzel a jó közönséggel.
Szó szerint a szemed előtt nőttem fel

– folytatta Davidson.

„Együtt voltunk a jóban és a rosszban, a legboldogabb és legsötétebb időkben is. Az életemmel tartozom Lorne Michaelsnek és mindenkinek az SNL-nél. Nagyon hálás vagyok, és nem lennék itt nélkülük. Nagyra értékelem, hogy mindig a hátam mögött álltál akkor is, mikor közel sem voltam népszerű

Davidson több projektben is részt vett, köztük egy filmet is forgatott, most pedig Kim Kardashian új barátjaként ismeretlen vizekre evezett, ahol nagyon szeretik és megbecsülik őt. A humorista 8 év után könnyek között búcsúzott a műsortól.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!