Pete Davidson és Kim Kardashian együtt ették exe pizzáját - ifaktor
Pete Davidson és Kim Kardashian egymást ölelgetik egy étteremben

Az újdonsült szerelmespár, Kim Kardashian és Pete Davidson barátokkal és családtagokkal együtt jelentek meg, aztán jól bekajáltak.


Kim Kardashian és pasija Pete Davidson közös vacsira mentek, ahol nem egy egyszerű, hétköznapi pizzát, de Kanye West speckó ételét ették és közben csókolóztak. Ez pedig mi, ha nem egy teljesen megsemmisítő lépés Kanye felé, aki így sem szűkölködik jelenleg a mentális problémákban.

Kim, Pete, Kourtney Kardashian és párja Travis Barker, valamint egy csapatnyi haver, a Jon & Vinny’s esti műsorában tűntek fel, ahol a Kardashian-család új reality-sorozatát promózták, amit az új streaming szolgáltató, a Hulu közvetít.

A kötelező megjelenés után pedig kezdetét vette a vacsi. Az egyik legnevesebb étterembe ültek be a sztárok, ahol az egyik specialitás a „Ham and Yeezy” nevű pizza. Yeezy pedig nem más, mint Kanye West saját márkája. Erről az étkezésről pedig kép is készült, ami tuti talált volt a rapper felé (feltéve, ha annak szánták).

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!