Peter Sramekot elvitték a rendőrök - ifaktor
Peter Sramek egy elegáns ruhában fotózkodik

Nem tartotta tiszteletben a tradicionális emlékműveket Törökországban, ezért a rendőrök hosszú időre becsukták.


Peter Sramek legutóbb Törökországban járt, ami teljesen magával ragadta őt. Úgy gondolta, hogy remek ötlet, ha I. Szulejmán ajándéka, a Sehzade-mecset előtt vesz fel néhány jelentet legújabb klipjéhez. A Bors úgy írja, hogy a rendőrök elvitték a forgatás közben a leendő magyar állampolgárt és hosszú órákra a rendőrség épületébe zárták őket.

Sramek elmondta, hogy egyáltalán nem így tervezte. Az egész nyaralásuk és forgatásuk nagyon szépen lezajlott. Sikeres volt minden felvétel, ezt az egyet leszámítva.

A pihenés alatt három napot szántunk forgatásra, ami egyébként az utolsó napig zökkenőmentesen zajlott. Vettünk fel snitteket tengerparton, hajon, parkokban és a szállodában is. Az utolsó napon láttuk meg azt a bizonyos mecsetet és jó ötletnek tűnt, hogy pár kockát forgassunk háttérben a csodálatos épülettel. Nos, nem volt az…Hosszú órákat töltöttünk az őrsön, ahol látszott, hogy nem mi vagyunk a rendőrök kedvencei. Végül odalépet hozzánk egy vezető beosztású tiszt, akiről hamar kiderült, hogy felesége révén vannak magyar rokonai és nagyon szereti a kultúránkat és a zenénket is. Meg is mutattam neki pár klipemet és végül inkább tűnt barátinak a beszélgetésünk, mintsem ellenségesnek”

Srameket végül a rendőrség vádemelés nélkül elengedte.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!