Péter Szabó Szilvit ki nem állhatták a sikereiért - ifaktor
Péter Szabó Szilvi
A NOX énekesnője Péter Szabó Szilvi elmondta, az emberek egyenesen gyűlölték, amiért ennyire sikeresek voltak.


A kritikát szinte minden ember gyakorolja a földön. A NOX énekesnője Péter Szabó Szilvia most elmondta, hogy olyan szinten támadták be akkor a kritizálók és az irigy emberek, hogy sokszor hatással volt a fellépésein való teljesítményére is.

Szilvi elmondta, hogy akkor kapta a legtöbb megjegyzést, mikor egyre inkább beindult az együttes szekere és le is tiltották a kommentek olvasásáról.

"Minél sikeresebbek voltunk, annál többen utáltak minket. Annál több volt a kritika, amit én annyira nehezen viseltem – főleg az Eurovízió környékén –, hogy le lettem tiltva a fórumok olvasgatásáról, mert befolyásolta a teljesítményemet a színpadon."

Az Eurovíziós Dalfesztiválon történt szereplést is a nyakába varrták és követelték tőle, hogy adjon magyarázatot, miért nem szerepeltek sokkal jobban.

"Igazából nekem nem a külsőmmel voltak ezek, hanem volt egy idő, amikor azon rugózott mindenki, hogy akármiben benne voltunk, az biztos le lett fizetve és biztos bunda volt. Ez hónapokig tartott. Aztán az exemmel való kapcsolatom, hogy azzal ott mi volt meg hogy volt. Ott mindennek el lettem hordva. A másik, azaz Eurovízió. Egy komment nagyon megragadt, bár nem volt olyan bántó: az én hibám egyes-egyedül, hogy nem elsőkként jöttünk haza, mert mi a francnak kellett megmozdulni a színpadon, miért nem álltam úgy, mint a videoklipben."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!