Péter Szabó Szilvire hajaz Tóth Gabi legújabb klipje - ifaktor
Péter Szabó Szilvi egy virágos háttér előtt áll

Tóth Gabi és Péter Szabó Szilvi új dalai nagy hasonlóságokat mutatnak: mindkettő a szívhez és a szívről szól népzenei motívumokkal.


Kísértetiesen hasonló hajban és ruhában forgatott klipet a két énekesnő. Az egykori Megasztáros „Az én szívem" címmel adta ki legújabb dalát, míg a volt Noxos a „Boldog szívem" nevet adta új klipjének.

A rajongóknak természetesen a hasonlóság azonnal feltűnt és ezt közvetítették is a Blikk felé. Instagram-fotóikon mindkét énekesnő befont hajjal és népiviseletre hasonlító öltözékben látható. Az egyezés nem is a legmeglepőbb, hiszem mindkettejük szívéhez közel áll a magyar folklór, kedvelik a népdalokat és gyerekként is tanultak néptáncot.

Amikor a Blikk megkérdezte Péter Szabó Szilviát, hogy mit gondol arról, hogy közel két hónappal a „Boldog szívem" című klip megjelenése után Tóth Gabi igencsak hasonló megjelenéssel és hasonló népzenei motívumokkal készített videót így válaszolt:

„A fonás és a hagyományok megőrzése a kultúránk és a történelmünk része, azt nem sajátíthatja ki senki. Mindenki döntse el a szívében és a lelkében, hogy mi erről a képről a véleménye. Én Gabinak sok sikert kívánok az új dalához."

Szilviben láthatóan nincsenek ellenérzések Gabi irányába.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!