A Nike alapítójának milliárdos lépése - ifaktor
Phil Knight a Nike alapítója öltönyben egy előadás közben

Phil Knight nem aprózza el és komoly összeget invesztál új projektjébe.


A Nike alapítója, az Oregon államból származó Phil Knight szeretné megszerezni a szülőállamának helyi kosárlabdacsapatát, ezzel pedig beszállna a kosárlabda bizniszbe.

Phil Knight és a Los Angeles Dodgers baseball csapat társtulajdonosa Alan Smolinsky, az NBA-ben szereplő Portland Trailblaizers csapatának megvásárlásáért mintegy 2 milliárd dollárt kínált fel a jelenlegi vezetőségnek. Erről pedig az Észak-Amerikai kosárlabda liga leghitelesebb forrása, újságírója, Adrian Wojnarowski számolt be a Twitter-oldalán.

„A Nike alapítója Phil Knight és az L.A Dodgers társtulajdonosa Alan Smolinsky több, mint 2 milliárd dolláros ajánlatot tettek a Portland Trailblaizers csapatának megvásárlására az ESPN szerint.”

Knight Oregonhoz való viszonya egyáltalán nem meglepő, hiszen amellett, hogy ott született, még a Nike központját is ott építette fel. Egyelőre még nincs hivatalos állásfoglalás a döntés tekintetében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!