Nem fogod elhinni, ki lesz a Pilvaker műsorvezetője - ifaktor
Pilvaker jubileumi koncert

Óriás showra számíthatnak a Pilvaker rajongók, ugyanis ez lesz az utolsó alkalom, hogy megrendezik az eseményt. A koncert műsorvezetője pedig nem más lesz, mint a zenei életben is aktív, Miller Dávid.


Korábban már mi is megírtuk, milyen mérföldkőnek érezte az X-faktor vezetését az életében Miller Dávid. Illetve azt is, hogy úgy érzi, jól teljesített, mint műsorvezető. Most Instagram-oldalán osztotta meg a hírt követőivel, miszerint ő lesz a házigazdája az idei és egyben utolsó Pilvaker koncertnek.

Több szempontból is különleges lesz ez a koncert, hiszen nemcsak egy jubileumi eseményről van szó, de ez lesz az utolsó alkalom is, hogy megvalósul a Pilvaker. Már csak emiatt is egy igazán nagy showra számíthatnak a nézők, hiszen a fellépők már hosszú ideje lázasan készülnek a március 15-ei koncertre.

,,nagyon nagy örömmel, és hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy idén a jubileumi 10. Pilvakernek a műsorvezetője lehetek! hatalmas munka, oriasi szervezés, rengeteg készülés de a hangulat az csodás!🥲köszönöm hogy befogadott a Pilvaker család✌🏻🙋🏼♂️ a dupla teltházas arénában találkozunk!🤗❤️
#redbullpilvaker”

-írta Instagram-bejegyzésében Dávid.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!