Pink és kislánya mindenkit lenyűgöztek - ifaktor
Pink és kislánya ölelkeznek

Pink neve a popszakmában lassan legendává növi ki magát. Most kislányával lépett fel, akin az egész világ meglepődött.


A világhírű énekesnő Pink, sorra gyártja a jobbnál jobb slágereket, amin népszerűsége és tehetsége tudatában, senki sem lepődik meg. Erre a fényes karrierre szemet vetett kislánya is, akiről egy ideje már tudni lehet, hogy szeret és tud is énekelni.

Willow most édesanyja egyik koncertjén lépett fel, ahol énekhangjával minden rajongót levett a lábáról. A Cover Me in Sunshine című száma közepén, Pink felkérte kislányát, aki csatlakozott hozzá a színpadon. Az énekesnőnél nagyon ritka, hogy kislányát is bevonja a koncertezésbe, de mivel eredetileg is együtt adták elő a számot, így most Willow megmutathatta, hogy mit is tud valójában.

Pink rendkívül büszke volt kislányára, akiről elmondta, hogy imád énekelni és hiába tartják már most a jövő egyik legígéretesebb énekesnőjének, még sem száll a fejébe dicsőség, vagy lett tőle nagyképű.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!