Egy év távlatából beszélt a Survivorről Pintér Dániel - ifaktor
Pintér Dániel tűzgyújtás közben a Survivor döntőjében.
A magyarországi Survivor legutóbbi évadának győztese, Pintér Dániel az Instagram-oldalán emlékezett vissza egy évvel ezelőtti győzelmére.


Mindenki emlékezhet rá, hogy tavaly Pintér Dániel lett a Survivor győztese. Ezzel az ő markát ütötte a 20 millió forintos főnyeremény, valamint a legjobb túlélőnek járó címet is bezsebelte. Győzelme után elárulta, hogy nyereménye egy részéből diákhitelét törleszti, míg a fennmaradó összeget a videócsatornája fejlesztésére költi.

Szinte felfoghatatlan; egy éve volt életem talán legmeghatározóbb és egyben legkeményebb megpróbáltatásának záró akkordja. Az este, ami a legmélyebb kétségek közé lökött, és ami a legnagyobb szellemi erőpróba, egyúttal a legnagyobb felemelkedés is volt számomra”

– kezdte az Instagram-oldalán Dani.

(...)Emlékszem a végtelen fáradtságra, a bizakodásra, a csalódottságra, és arra a momentumra, amikor igazán mélyre kellett ásni magamban, hogy azt a végső szikrát kicsiholjam magamból. A bátorító szavakra, a biztatásra a túlélőktől”

– folytatta az egykori győztes, aki még családtagjai támogatását is érezte, noha egy kontinens választotta el őket egymástól.

Nem szeretek a múltban ragadni, de jó most kicsit visszatekinteni, egy picit újra élni a dolgokat”

– zárta sorait Pintér Dániel.

Ne hagyd ki!