Pintér Tibor: ,,Tervben van az eljegyzés" - ifaktor
Pintér Tibor a Nemzeti Lovasszínházban
Pintér Tibor visszavonul a celeb életből
Instagram/ @tibor.pinter.906

Pintér Tibor: ,,Tervben van az eljegyzés"

Úgy tűnik, Pintér Tibor teljes mértékben elégedett az életével. Karrierje felfelé ível, hiszen hamarosan kiadja első saját videóklipjét is magánéletében is nagy lépésre készül.


​ Pintér Tibor volt a Mokka legutóbbi adásának egyik vendége, ahol mesélt magánéletéről, illetve legújabb szakmai mérföldkövéről is. A musical énekes hamarosan kiadja első saját videóklipjét, amelyben természetesen lóháton szerepel, hiszen ezek az állatok rendkívül közel állnak a szívéhez.

Tenya egy népdal feldolgozását adja majd elő pop zenei stílusban, amellyel reméli fel tudja majd hívni egy nagyobb réteg figyelmét is a Nemzeti Lovas Színházra. A forgatás, azonban nem zajlott zökkenőmentesen, veszélyes helyeket forgattak és Tibor zabla nélkül lovagolt. Sajnos egy óvatlan pillanatban pedig nagyot esett a lóval, de szerencsére se neki sem pedig az állatnak nem lett baja.

A színész magánéletével kapcsolatban is megosztott pár információt köztük, hogy több, mint négy éve van együtt szerelmével, Ilyés Jenniferrel és úgy tűnik, lassan igazán komolyra fordulnak a dolgok a szerelmesek között. A színésznő Tenya miatt kezdett el lovagolni és Tibor szerint nagyon ügyes már benne, továbbá Jennifer a Nemzeti Lovas Színházban is rendszeresen fellép. A páros között igazi harmónia van és Tibor azt is elárulta, hogy már tervben van a lánykérés.


Ne hagyd ki!