Még több gonosznak érkezhet különálló filmje a Pókemberből? - ifaktor
Rhino pókember

A Venom, Morbius és Kraven a Vadász sikereit követően, erősen gondolkodik rajta a Sony, hogy mihez is kezdjen a többi gonosztevővel.


A Direct új információja szerint, egy belsős ember elmondta, hogy a cég azon dolgozik, hogy a Pókember újabb ellenségeinek, kreálhasson egyedülálló spin-off filmet. Ezek az ellenségek pedig nem mások, mint Rhino és Sandman. Mindkettőjüket láthattuk már a mozivásznakon, Sandmant még a 2007-es Toby Maguire által alakított Pókemberben, Rhinot pedig a „Csodálatos Pókember 2" című film utolsó, stáblistás jelenetében.

Egyelőre a projektről mást nem lehet tudni, de úgy tűnik, hogy a Venomhoz hasonlóan, ők is szóló-centrikus filmeket kapnának. A rajongók már elkezdték a spekulációkat, hogy ez azért van, hogy aztán rövid időn belül ezeket a gonosztevőket összehozzák egy film erejére.

A Sony nem árult el erről még semmit hivatalosan, de a „Pókember: Nincs hazaút" című filmjében, lehet kiderül némi ez-az.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!