Ezt tudjuk eddig a „Pókember: Nincs hazaút” című filmről - ifaktor
pókember egy alagútban

Nagyon kíváncsiak vagyunk az új filmre, így most eljött az idő, hogy megnézzük, mit is tudunk eddig a legújabb Pókember filmről.


A Marvel-Univerzum teljes gőzzel hajt afelé, hogy a valaha volt legbrutálisabb, legelképzelhetetlenebb Pókember filmmel rukkolhasson elő. Ez pedig a „Pókember: Nincs hazaút" lesz. A film visszavisz bennünket a 2000-es évekbe, ahol volt Zöld Manó és Dr. Otto Ocktavius is.

Miután Peter Parker kilétét Mysterio (Jake Gyllenhaal) leleplezte a legutóbbi filmben, Peter Dr. Strange segítségét kéri, hogy használva a varázserejét, állítsa vissza az időt, mikor nem tudott még róla senki, semmit.

Balszerencséjükre Strange létrehozott egy multiverzumot, ahonnan a Pókember ellenségei is előbukkannak, hogy levadásszák őt. Köztük van az Alfred Molina által 2004-ben megtestesített Otto Ocktavius is, aki most is visszatér.

Holland elmondta, hogy Molinaval dolgozni nagyon király volt, mivel látta rajta, hogy élvezi, ahogy a technológia és a forgatási kellékek változtak az elmúlt évek alatt.

„Amikor azt a filmet csinálta, a karjai bábuk voltak, most pedig csak CGI minden. Nagyon klassz volt látni, ahogy újraéli a karakterét."

Az előzetes egy kis betekintést enged abba a lehetséges opcióba, miszerint összekeverik az időket és a korábbi pókember szereplőket is. Holland szerint ez a film a Pókember-korszak végét jelenti majd. Most pedig nézzük mit tudunk róla!

Megjelenés

A „Pókember: Nincs hazaút" december 17-én jelenik meg a mozikban.

Színészek

Holland visszatér mint Pókember, beleértve Zendayat, Jacob Batalont, Marisa Tomeit és J.K. Simmonst, mint Jonah Jameson, akivel indult a Pókember 2002-ben.

A film ugyanakkor olyan ismerős arcokat is felsorakoztat majd, mint Benedict Cumberbatch, Alfred Molina, Willem Dafoe, mint Zöld Manó, Jamie Foxx mint Electro.

Ugyan Kirsten Dunst állítja, hogy nincs köze a mostani filmhez, de hozzátette, hogy „izgi" lenne egyszer újra eljátszani M.J. szerepét.

Rosszfiúk

A rosszfiúk csapatát, akikkel Pókembernek meg kell majd küzdenie, csak „Sinister Six"-ként emlegetik. Egyelőre a film előzetesében csak négyet láthatunk belőlük, de aki látta a Venom második részét, az sejtheti, hogy kik csatlakoznak még a bulihoz.

Andrew Garfield

A korábbi Pókember-sztár elmondta, hogy lezártnak tekinti ezt és nem gondolja, hogy visszatér. Ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy rendkívül király lenne, ha megcsinálnák ezt a rendezők. Amikor arról kérdezték, hogy ha későn kérdezik meg tőle, akkor elvállalná a szerepet? Azt mondta erre Garfield:

„Még szép, itt ülök rajtra kész a szerkómban."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!