Pokorny Lia új diétája szép súlyvesztést eredményezett - ifaktor
Pokorny Lia egy hintában ül gyönyörű ruhában sminkkel az arcán

Pokorny Lia elmondása szerint 3 hét alatt 5 kilótól szabadult meg, amitől kicsattanó érzések is hatalmába kerítették.


Pokorny Lia legutóbbi TV-s szereplése közben, a Reggeli műsorvezetője külön kitért arra, hogy milyen jó formában van a színésznő. Széles mosollyal fogadta a bókot, majd kifejtette, hogy amit látnak, azt nem a szél hordta össze.

Elmondása szerint egy számára rendkívül jól bevált diétát követ, aminek köszönhetően 5 kilótól szabadult meg 3 hét leforgása alatt. Természetesen rengeteget dolgozik, ami szintén óriási energiákat éget el a mindennapokban, azonban külön kitért arra, hogy a diéta főbb alapanyagai a hal, zöldségek és köles.

Lia úgy gondolja, hogy a nagyobb étkezéseket célszerű 8-16 között megejtenie, hiszen a szervezete akkor a legaktívabb, így szerinte a bevitt tápanyag könnyebben is beépül, valamint könnyebb mozogni is vele. Csak kalóriamentes innivalókat fogyaszt, ezért a teába sem tesz mást, csak filtert. Szerinte egy idő után képes átállni a gyomor és nem jelentkeznek éhezésre utaló panaszok. Viszont addig, amíg a szervezet felveszi a ritmust és beáll, kőkemény kitartás és elhatározottság szükséges.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!