Videón Polgár Árpádék felújított floridai luxusotthona - ifaktor
Polgár Árpád és Polgár Tünde.
Polgár Árpád és Polgár Tünde rendszeresen osztanak meg részleteket az életükből családi vlogjukban: a legújabb epizódban floridai luxusotthonukban vezetnek minket körbe.


Polgár Tündéék még mindig az amerikai álmot élik. Számos ingatlanjuk is van az Egyesült Államokban, amelyek közül legtöbbet bérbe adnak. Hajdú Péternek nemrég arról beszéltek, hogy ha csak az ebből származó bevételük meglenne, már abból is luxus színvonalon élhetnének életük végéig. A szóban forgó házat, azonban saját felhasználásra újították fel, így megbeszélték, hogy nem adják ki.

A házba belépve egy tágas nappaliba jutunk, amelyben helyet kapott Árpi néhány festménye, valamint számos saját készítésű, vagy felújított bútordarab. A nappali szomszédságában fedett uszodát találhatunk, valamivel odébb pedig a hálószoba után, a gardróbszoba következik.

Van két vendégszoba is, ahová várják majd a rokonokat, barátokat. Összességében elmondható, hogy a teljes ház felújítása a „beach-feeling” („tengerparti életérzés” – a szerk.) jegyében zajlott.

Polgár Árpád elárulta, hogy legdrágább a hálószobájuk melletti fürdőszoba felújítása volt, ennek végösszege hozzávetőlegesen 30 ezer dollár körül alakult, ami több mint 10 millió forintnak felel meg. A teljes felújítás ára 50 ezer dollár felett volt, ennek ellenére véleményük szerint még bőven van mit csiszolni a házon.

Ne hagyd ki!