Polgár Árpád folyton a vagyonával kérkedett - ifaktor
Polgár Árpád és Tünde csókolóznak a tengerparton.
Polgár Tünde regélte el megismerkedésük történetét Polgár Árpáddal, amelyben egy eddig nem érintette részletre is fény derült.


Polgár Árpád és Polgár Tünde már hosszú ideje élik közösen az amerikai álmot. A házaspár több mint 23 éve él együtt a legnagyobb szeretetben és boldogságban, azonban Tünde most elárulta, hogy megismerkedésükkor nem volt elájulva mostani férjétől.

Az asszony szerint nem volt szerelem első látásra az ő részéről, sőt Polgár Árpád folyton a vagyonával kérkedett, ami cseppet sem volt szimpatikus Tündének.

„Nem mondanám, hogy szerelem volt első látásra. Inkább csak szimpátia, majd antipátia, végül szerelem. Egy munka során találkoztunk először, interjút készítettem vele, és nagyon jót beszélgettünk. Azt gondoltam, mély nyomot hagytam benne, de hamar kiderült, hogy tévedtem. Egy évvel később egy rally­versenyen futottunk össze. Odamentem hozzá, ő viszont már azt sem tudta, ki vagyok. Azt hitte, hogy ki akarok kezdeni vele, pedig eszem ágában sem volt, amit neki is elmondtam. Ezt magas labdának vette, mert onnantól folyamatosan hívogatott, randit kért, majd végül találkoztunk”

– idézi a Blikk Polgár Tündét, aki így folytatta:

„Előadta a nagyembert, és folyton a vagyonával kérkedett, ami nagyon nem volt szimpatikus, úgyhogy végül teljesen felszívódtam, a telefont sem vettem fel neki. Két hónappal később ismét összefutottunk egy divatbemutatón, de akkor már emberi módon közeledett, és nem csak egy trófeát látott bennem. Huszonhárom év telt el azóta, és a mai napig össze vagyunk fonódva. Persze, a szerelem egy idő után átalakult, a rózsaszín köd elmúlt, és nagyon mély szeretet, tisztelet, megbecsülés váltotta fel”

– zárta nem éppen hízelgő sorait férjéről, akivel kapcsolatuk immár sokkalta mélyebb, mintha „csak” szerelem lenne közöttük.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!