Polgár Tünde fia elköltözik Magyarországról - ifaktor

Polgár Tünde fia, Dani külföldön fogja folytatni az életét. Édesanyja nehezen viseli, hogy fia már nem lesz közel hozzá.


A Feleségek Luxuskivitelben ikonikus szereplőjének gyermeke elhatározta magát és érettségi után Hollandiába költözik, hogy üzleti szakon tanulhasson majd tovább.

Dani költözése miatt Tünde kicsit aggódik, hiszen fia, aki eddig még maximum egy, vagy két hetet töltött szülei felügyelete nélkül, most igazi kihívás elé áll.

A Borsnak így nyilatkozott Tünde:

"A napokban aláírtuk a lakása bérleti szerződését, és napokon belül már költözik is ki Amszterdamba. Bár felvették New York-ba is ösztöndíjjal média szakra, ő mégis az amszterdami üzleti szak mellett döntött."

Tünde azt is elárulta, hogy szóba került az is, hogy jövőre újra felvételizik és elkezdi a média szakot.

Az egyetem 31-én fog elkezdődni. A szerető anyuka úgy döntött, hogy egy pár napra csatlakozni fog fiához Amszterdamba, hogy segítsen neki a berendezkedésben.

Tünde fájó szívvel mondja el, hogy nehezen fogja viselni fia távollétét, de amiatt egy percig sem aggódik, hogy a fiú nem fog barátokat találni.

Hogy megkönnyítsék Dani közlekedését Amszterdamban, szülei kerékpárról is gondoskodtak számára:

„Egyébként vettünk neki biciklit is, bár 2 percre lakik az iskolától és összesen 8 percre Amszterdam belvárosától."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!