Polgár Tünde: „Maradt az anyutest” - ifaktor

A Feleségek luxuskivitelben egykori sztárja, Polgár Tünde Instagram-oldalán hívta fel követői figyelmét arra, hogy nem minden a külső. Sőt, már bátran megmutatja szépséghibáit is a közel 100 ezres követőtáborának.


Mi több. Büszke testére és arra, hogy a boldogsága már nem azon múlik, hogy éppen hogyan néz ki, van-e úszógumija, vagy nincs. Elárulta követőinek, hogy a vírus beütöttével abba hagyta a rendszeres mozgást és sportolást is, bár erre kevésbé büszke.

Ennek ellenére testére az és maximálisan elfogadja magát úgy, ahogy van. Erre buzdítja követőit is, ezzel szuper példát mutatva remek édesanyának is, akik példaként tekintenek rá és követik mindennapjait.

„Már nem félek-megmutatni a testem, elfogadni önmagam! Meg nem emeltem a fenekem mozogni a Covid alatt, -nem vagyok rá büszke -így picit szétfolytam és növesztettem úszógumit is. Így maradt az anyutest"

- kezdte bejegyzését a luxus feleség, majd így folytatta:

„De nem fogok emiatt görcsölni-kiélvezem a nyár minden pillanatát! Ha nem insta-kompatibilis a testem-egye fene! Koncentálj a mosolyomra! Vagy lapozz tovább! Arra bátorítok minden nôt, hogy tanulja meg szeretni önmagàt! Ilyen vagyok Én -egy szál mosolyban, anyutestben-de boldogan! És a hangsúly az utolsón van! Ez a kép számomra egy végtelen boldog pillanat memoàrja"

- olvasható Tünde bejegyzése végén, amiért követői roppant hálásak voltak neki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Rúzsa Magdi egy posztban kért elnézést az elmaradt koncert miatt

Vásárosnamény polgárai mindennél jobban várták Rúzsa Magdit, ő azonban képtelen volt megtartani a koncertet.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!